• Behöver jag ha med mig min kompatibla Apple-enhet hela tiden för att hörselmonitorn ska fungera?

Nej. Du behöver bara se till att både den kompatibla Apple-enheten och Nucleus 7-ljudprocessorn är påslagna och i närheten av varandra regelbundet (åtminstone en gång på morgonen och en gång på kvällen), att Bluetooth är aktiverat samt att Nucleus Smart App körs på den kompatibla Apple-enheten.