• Varför visas meddelandet ”Otillräckliga data har samlats in” i Nucleus Smart App?

Anslutningen mellan Nucleus 7-ljudprocessorn och den kompatibla Apple-enheten kan ha brutits, vilket innebär att otillräckliga data samlades in under denna period.

För att förhindra att det här händer i framtiden kan du se till att både din kompatibla iPhone eller iPod touch och ljudprocessorn är påslagna, att Bluetooth® är aktiverat samt att den kompatibla Apple-enheten är i närheten (åtminstone en gång på morgonen och en gång på kvällen).

Obs! För att data ska samlas in måste Nucleus Smart App vara igång, men den behöver inte vara aktiv i förgrunden.