• Hur stänger jag Nucleus Smart App?

Nucleus Smart App stängs bara om du tvingar stoppet manuellt. Du bör bara stänga appen för felsökning, eftersom appen måste vara igång när du ska använda funktioner som Hitta processorn och Hörselmonitor. När du ska stänga appen dubbelklickar du på hemknappen på den kompatibla Apple-enheten så att du ser vilka appar som körs. Bläddra mellan apparna genom att svepa åt vänster eller höger tills du hittar Nucleus Smart App. När du har hittat Nucleus Smart App sveper du uppåt på förhandsgranskningsskärmen så att appen stängs.