• Hur vet jag att Nucleus Smart App körs på en iPhone eller iPod touch?

Dubbelklicka på hemknappen på den kompatibla Apple-enheten så ser du vilka appar som körs. Bläddra mellan apparna genom att svepa åt vänster eller höger. Om Nucleus Smart App körs hittar du den bland apparna. Tryck på förhandsgranskningsskärmen för Nucleus Smart App så att du återgår till appen och kan börja använda den igen. Du bör alltid ha appen igång på Apple-enheten så att du kan ta emot aviseringar, hitta en borttappad ljudprocessor och använda hörselmonitorn. Om du behöver stänga appen för felsökning ska du komma ihåg att öppna den igen.