• Kan jag använda Nucleus Smart App på flera kompatibla Apple-enheter?

    Du kan parkoppla en Nucleus 7-ljudprocessor med upp till fem kompatibla Apple-enheter och ha Nucleus Smart App installerad på samtliga enheter. Du kan dock bara ha en kompatibel Apple-enhet ansluten till ljudprocessorn i taget.

  • Vi hjälper dig gärna

    Om du inte hittar svar på det du söker är du välkommen att höra av dig via vårt kontaktformulär.

    Skicka ett meddelande direkt till Cochlear