• Inget ljud på CP810 eller CP900

• Se efter om processorn är påslagen (syns normalt via en Remote Assistant eller på processorns LED-lampor)
    • Kontrollera om det hörs något ljud genom medhörningslurarna.
    • Avgör om telespolen är påslagen genom att se efter om en svart fyrkant syns på Remote Assistant eller se efter vad som händer vid ett tryck på den översta knappen.
    • Försök att justera volymen och/eller känslighetsnivån med hjälp av Remote Assistant eller Fjärrkontrollen och se vad som händer.
    • Prova att sätta i reservdelar för misstänkta komponenter, en i taget och byt ut dem som behöver bytas ut.