• Surrande eller förvrängt ljud från CP810 eller CP900

• Se om det går att uppfatta problem med ljudkvalitén genom medhörningslurarna.
    • Se efter om telespolen är aktiverad. Det ser man om det finns en svart fyrkant på Remote Assistant eller genom att se vad som händer när den översta knappen trycks in.
    • Byt mikrofonskydd om det inte har bytts ut på det senaste.
    • Prova att sätta i reservdelar för misstänkta komponenter, en i taget och byt ut dem som behöver bytas ut.