• Hur fungerar Baha 4-ljudprocessorn?

• Volymknapparna ställs in vid val av vänster eller höger i FS (Nya ljudprocessorer kommer som ”Höger”).
    • Volym upp och Ström på med de främre knapparna, Volym ner och Ström av med de bakre knapparna
    • Flygläge (Myndighetskrav): Tryck och håll nere mellanknappen samtidigt som du stänger av ljudprocessorn. När du sätter på igen kommer du att vara i Flygläge. Stäng av och sätt på normalt för att återställa till normalläge.
    • Parkoppling: Tryck på knappen för Parkoppla tillbehör och sätt sedan på Baha 4-ljudprocessorn inom 20 sekunder (Parkoppling hanteras också i BFS 4.0 )
    • Nyckellås, Knapprogrammering och LED-varningar finns inte med Baha 4