• Vad är ”Tid i tal”, och vad ska jag sätta för mål?

Nucleus® 7-ljudprocessorn övervakar hela tiden lyssningsmiljön och känner av tal. Diagrammen på Tid i tal-skärmen spårar den tid som tillbringas i talmiljö. Om du strömmar ljud från en enhet (till exempel en kompatibel iPhone) räknas den tiden också in i den totala tiden i tal.

Tiden som tillbringas i en lyssningsmiljö motsvarar de framsteg som du gör på din hörselresa. Målet för Tid i tal varierar mellan olika personer och beror på ålder, familj, jobb och var du befinner dig på din resa. Ett bra sätt att komma igång på är att spåra din Tid i tal i ungefär en vecka och sedan sätta målet lite högre än det.

I Nucleus Smart App kan du få tips som hjälper dig att öka din Tid i tal.