• Hur kan jag kontrollera batterinivån för Nucleus 7-ljudprocessorn med Nucleus Smart App?

I det övre högra hörnet av startskärmen i Nucleus Smart App visas en batteriikon. Den visar laddningsnivån på batteriet. Om du trycker på batteriikonen öppnas skärmen Status med mer information om ljudprocessorns batterinivå. På den här skärmen visas även vilken ljudnivå som levereras till Nucleus 7ljudprocessorn samt en statusindikator för ljudprocessorn. En bock här innebär att Nucleus 7-ljudprocessorn fungerar som den ska.