• Nucleus Smart App justerar inte inställningarna för Nucleus 7- ljudprocessorn

Om du inte kan justera ljudprocessorn med hjälp av Nucleus Smart App kanske inte den kompatibla Appleenheten har parkopplats med processorn på rätt sätt.

1. Om parkopplingen är slutförd ska du se till att enheten finns inom det rekommenderade avståndet och att ingenting i närheten orsakar kraftiga störningar.