• Kan jag använda Nucleus Smart App till att styra mitt barns Nucleus 7- ljudprocessor?

Ja Om du har parkopplat en kompatibel Apple-enhet med barnets Nucleus 7-ljudprocessor kan du styra och övervaka processorn. Du kan se batteristatus, justera volymen och byta program utan att vidröra ljudprocessorn.

Ett exempel kan vara om du vill stänga av ljud som strömmas till barnets processor så att inte telefonsamtal eller musik strömmar till processorn. Det kan du göra genom att gå till Inställningar > Allmänt > Hjälpmedel > Hörapparater, och inaktivera Strömma till hörapparat. Då strömmas inte ljud till barnets ljudprocessor, men du kan fortfarande styra den via Nucleus Smart App.