• Kan jag parkoppla bilaterala enheter med min iPhone eller iPod touch?

    Ja Bilaterala användare måste parkoppla båda ljudprocessorerna med den kompatibla Apple-enheten. När du ska göra det parkopplar du båda ljudprocessorerna samtidigt (under samma parkopplingsperiod) och ser till att de är rätt inställda som vänster och höger enhet.

  • Vi hjälper dig gärna

    Om du inte hittar svar på det du söker är du välkommen att höra av dig via vårt kontaktformulär.

    Skicka ett meddelande direkt till Cochlear