• Hur kommer jag igång med Nucleus Smart App?

När du har hämtat och installerat Nucleus Smart App kan du trycka på Demoläge om du vill börja lära dig de olika funktionerna. I det här läget kan du utforska Nucleus Smart App och bekanta dig med den innan du ens har en Nucleus 7-ljudprocessor.

När du ska styra en Nucleus 7-ljudprocessor med Nucleus Smart App måste du logga in med inloggningsuppgifterna för Cochlear-kontot. Om du redan har ett Cochlear-konto loggar du in med epostadress och lösenord. Om du inte har ett Cochlear-konto klickar du på Skapa nytt konto och följer instruktionerna på skärmen.