• Hur laddar jag ned och installerar Nucleus Smart App?

Du kan ladda ned Nucleus Smart App kostnadsfritt från Apple App Store. Tryck på App Store-ikonen, sök efter Nucleus Smart och välj sedan att ladda ned Nucleus Smart App. Observera att Nucleus Smart App kanske inte är tillgänglig i alla länder och därför inte visas i sökningen.

• eller iPod-enheten är avstängd eller startas om måste du öppna Nucleus Smart App igen innan vissa appfunktioner fungerar.