• Vilka Apple-enheter^ är kompatibla med Nucleus Smart App?

Nucleus Smart App är kompatibel med 6:e generationen (eller senare) av iPhone 5 och iPod touch med iOS

10.0 (eller senare). Den är inte avsedd att användas med andra Apple-enheter.

^Nucleus 7 är kompatibel med iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone SE, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro (12,9 tum), iPad Pro (9,7 tum), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (4:e generationen), iPod touch (6:e generationen) och iPod touch (5:e generationen) som kör iOS 10.X eller senare. Apple, Apple-logotypen, Made for iPhone, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad och iPod touch är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och andra länder. App Store är ett varumärke för tjänster som tillhör Apple Inc. och är registrerat i USA och andra länder.