• Jag har glömt inloggningsuppgifterna till ett Cochlear-konto, vad ska jag göra?

Om du inte kommer ihåg vilken e-postadress du använde ska du kontakta Cochlears lokala kundtjänst.

Om du inte kommer ihåg lösenordet väljer du Glömt lösenordet? på inloggningssidan. Ange den e-postadress du använder så skickar vi instruktioner för hur du återställer lösenordet.