• Hur skapar jag ett Cochlear-konto?

Om du inte redan har ett Cochlear-konto (du använder inte några onlinetjänster från Cochlear där du loggar in med e-postadress och lösenord) så kan du skapa ett konto genom att välja Skapa nytt konto i Nucleus Smart App.

Du får då ange namn och e-postadress. Du kommer också att behöva skapa ett unikt lösenord för Cochlear-kontot.

När du har skickat uppgifterna skickas ett e-postmeddelande med en länk för aktivering av Cochlear-kontot. Om du inte får det här e-postmeddelandet kan du leta i skräppostmappen. När du klickar på aktiveringslänken öppnas Nucleus Smart App automatiskt och du kan logga in med e-postadressen och lösenordet.