• Jag är inte säker på om jag har ett Cochlear-konto eller inte. Hur tar jag reda på det?

Om du har köpt en Cochlear-produkt från onlinebutiken eller har använt någon av Cochlears onlinetjänster tidigare så kanske du redan har ett Cochlear-konto. Du kan använda samma e-postadress och lösenord till att logga in på Nucleus Smart App. Du kan kontrollera om du har ett Cochlear-konto genom att kontakta Cochlears lokala kundservice.