• Vad är ett Cochlear™-konto och varför behöver jag ett sådant?

Cochlear-kontot är det personliga konto du använder när du ska komma åt Cochlears tjänster. Det gör att du kan logga in på Cochlears onlinetjänster med en e-postadress och ett lösenord. Du behöver ett Cochlear-konto när du ska använda Cochlears tjänster, som Nucleus® Smart App.

När du skapar ett Cochlear-konto kan Cochlear förse dig med de resurser, tjänster och den support du behöver på vägen mot en bättre hörsel med Nucleus 7-ljudprocessorn. Cochlear kommer också att hålla dig informerad om eventuella uppdateringar gällande iOS och Nucleus Smart App.