• Felmeddelanden, CP810 och CP900 – Täta varningar för Svagt/Tomt batteri på Remote Assistant

• Se till att det inte finns glapp i anslutningen till laddningsenheten
    • Om du laddar med hjälp av en dator, se till att den inte står på viloläge.
    • Om du använder en väggladdare, se till att kontakten sitter i adaptern ordentligt
    • Kontrollera om lampan ovanpå fjärrkontrollen blir grön när batteriet är fulladdat.
    • Om batteriet har laddats och laddats ur > 360 gånger kan batteriets kapacitet börja avta (precis som på en mobiltelefon)
    • Om problemet inte går att lösa, byt ut fjärrkontrollen.