• Jag trycker på en knapp på min CR110 eller CR230 Remote Assistant och ingenting händer

Åtgärdsförslag:

Alternativ 1:

Om skärmen "Knappsats låst" visas när du trycker på en knapp, lås upp knappsatsen.

Alternativ 2:

Försök att byta till ett annat program.

Alternativ 3:

Försök att trycka på andra knappar.

Alternativ 4:

Kontrollera om du trycker på knappen ordentligt. Du ska känna ett "klick" när knapparna trycks ner.

Alternativ 5:

Tryck in återställningsknappen på baksidan av din Remote Assistant med en pennspets. Observera att i detta fall måste du göra om parkopplingen mellan Remote Assistant och ljudprocessorn.