• Baha Attract vid aktiviteter med risk för slag och stötar

Rekommendation

Aktiviteter med risk för stötar rekommenderas inte för Baha Attract-användare. Om en Baha Attract-användare bestämmer sig för att delta i dylika aktiviteter rekommenderar vi att en hjälm används med tillräckligt med plats kring implantatet för att förhindra tryckbelastning på enheten. En sådan hjälm kan bidra till att minska effekten av en stöt men skyddar inte helt implantatsystemet.

De externa delarna ska inte användas vid sådana aktiviteter.