• Surrande eller förvrängt ljud från CP810 eller CP900

- Se om det går att uppfatta problem med ljudkvalitén genom medhörningslurarna.

'- Se efter om telespolen är aktiverad. Det ser man om det finns en svart fyrkant på Remote Assistant eller genom att se vad som händer när den översta knappen trycks in.

'- Byt mikrofonskydd om det inte har bytts ut på det senaste.

'- Prova att sätta i reservdelar för misstänkta komponenter, en i taget och byt ut dem som behöver bytas ut.