• Parkoppling av ljudprocessorn Baha® 4 och fjärrkontrollen

• Stäng av Baha® 4-ljudprocessorn antingen genom att ta ur batteriet eller med hjälp av knapparna.

• Väck fjärrkontrollen genom att trycka på valfri knapp. En sökcirkel kommer fram på skärmen när enheten letar efter en ljudprocessor.

• Öppna batteridörren på Fjärrkontrollen.

• Tryck på parkopplingsknappen med hjälp av spetsen på en penna. Tryck inte för hårt.

• Sätt på Baha 4-processorn medan parkopplingsläget är aktiverat på fjärrkontrollen (i cirka 20 sekunder). När enheten hittar ljudprocessorn visas programmet (Everyday 1) med en pil som visar på vilken sida ljudprocessorn är programmerad.

• För att kontrollera att Baha Fjärrkontroll fungerar efter parkopplingen, ta ur batterierna ur enheten OCH ljudprocessorn för att återställa dem. När batterierna har satts tillbaka kan Baha 4-ljudprocessorn skötas med fjärrkontrollen.