• Vad händer om jag inte stänger av strömningen före MiniMikrofonen stängs av

Om du inte avslutar strömningen kommer CP900-ljudprocessorn att fortsätta att leta efter en signal från MiniMikrofonen i ytterligare 5 minuter om MiniMikrofonen stängs av. Förutom att det kommer att ta lite mer på CP900-batteriet är det största problemet att CP900 *kommer att bli kvar i det mixningsförhållande som ställts in för tillbehör*. Om du med andra ord har ett 100 % mixningsförhållande inställt kommer du inte att höra någonting från din CP900-mikrofon i fem minuter om du stänger av MiniMikrofonen.

Just detta scenario skulle vara uppenbart för dig som användare, men det är inte så uppenbart om mixningsförhållandet är inställt på 2:1. Det beror på att du kanske inte inser att du under fem minuter bara får stimulans på halva den volym som du borde få.

(på) Föräldrar till användare behöver inte oroa sig för detta om deras barns mixningsförhållande är inställt på standardinställningen (för pediatri) på 1:1.