• Så här parkopplar man ett trådlöst tillbehör (allmänt)

1. Stäng av din ljudprocessor

2. Stäng av ditt tillbehör till Cochlear Wireless Accessories (trådlösa tillbehör

3. Ta bort silverhöljet (eller batteriluckan) från ditt Cochlear Wireless Accessory (trådlösa tillbehör)

4. Tryck på parkopplingsknappen en gång med en pennspets eller något liknande. LED-lampan blinkar gult varannan sekund vilket innebär att enheten är i parkopplingsläge i 20 sekunder.

5. Med enheten i parkopplingsläge, sätt på din ljudprocessor. En hörbar melodi spelas i ljudprocessorn vilket anger att parkopplingen är klar.