• Hur gör man för att ansluta en audiotillbehörssladd till sin CP810- eller CP900-ljudprocessor?

Öppna locket till tillbehörsuttaget på din ljudprocessor med en skruvmejsel.

Om du använder tillbehör till serierna CP800 eller CP900, sätt i audiotillbehöret i tillbehörsuttaget på din processor.

Om du använder ett audiotillbehör i serien Freedom™ som t.ex. en FM-kabel eller medhörningslurarna, anslut först Freedom ™-tillbehöret till Freedom-tillbehörsadaptern och sätt sedan in Freedom-tillbehörsadaptern i tillbehörsuttaget på din processor.

I båda fallen kommer din processor automatiskt att avläsa det tillbehör som satts dit och byta till att använda tillbehörsingångarna.

När ett audiotillbehör ansluts till processorn, kommer LED-lampan att blinka och/eller så visas tillbehörsikonen på skärmen på CR110 eller CR230 Remote Assistant.