• Inget ljud på CP810 eller CP900

- Se efter om processorn är påslagen (syns normalt via en Remote Assistant eller på processorns LED-lampor)

'- Kontrollera om det hörs något ljud genom medhörningslurarna.

'- Avgör om telespolen är påslagen genom att se efter om en svart fyrkant syns på Remote Assistant eller se efter vad som händer vid ett tryck på den översta knappen.

'- Försök att justera volymen och/eller känslighetsnivån med hjälp av Remote Assistant eller Fjärrkontrollen och se vad som händer.

'- Prova att sätta i reservdelar för misstänkta komponenter, en i taget och byt ut dem som behöver bytas ut.