• Skärmen på Remote Assistant är svart.

Åtgärdsförslag:

Alternativ 1:

Din Remote Assistant kan stå i vänteläge. Tryck på valfri knapp för att väcka displayen.

Alternativ 2:

Försök att sätta på din Remote Assistant.

Alternativ 3:

Försök att ladda din Remote Assistant med USB-kabel och Cochlears strömadapter.

Alternativ 4:

Tryck in återställningsknappen på baksidan av din Remote Assistant med en pennspets. Observera att i detta fall måste du göra om parkopplingen mellan Remote Assistant och ljudprocessorn.