• Mistä tietää, että Nucleus Smart App -sovellus on käynnissä iPhone- tai iPod touch -laitteessa?

Kaksoisnapsauta yhteensopivan Apple-laitteesi Koti-painiketta, niin näet kaikki käynnissä olevat sovellukset. Selaa sovelluksia sipaisemalla vasemmalle tai oikealle. Jos Nucleus Smart App -sovellus on käynnissä, sen kuvake on sovellusten esikatselukuvien joukossa. Palaa sovellukseen jatkamaan sen käyttämistä napauttamalla Nucleus Smart App -sovelluksen esikatselukuvaketta. Jotta voit vastaanottaa hälytyksiä, paikantaa kadonneen puheprosessorin ja käyttää Hearing Tracker (Kuuntelun seuranta) -ominaisuuksia, sovelluksen on oltava aina käynnissä Apple-laitteessasi. Jos sinun on suljettava sovellus vianetsintää varten, varmista, että muistat käynnistää sovelluksen uudelleen.