• Nucleus 7 -puheprosessorin asetusten säätäminen ei onnistu Nucleus Smart App -sovelluksella

Jos puheprosessorin säätäminen ei onnistu Nucleus Smart App -sovelluksella, yhteensopivaa Apple-laitetta ei ole ehkä yhdistetty prosessoriisi oikein.

Opi lisää Nucleus 7:n yhdistämisestä katsomalla animaatio aiheesta. Jos yhdistäminen on tehty onnistuneesti, varmista, että laitteesi on suositeltavalla etäisyydellä ja että lähistöllä ei ole voimakkaita häiriölähteitä.