• Voiko Nucleus Smart App -sovelluksella hallita lapsen Nucleus 7 - puheprosessoria?

Kyllä voi. Jos yhdistät yhteensopivan Apple-laitteen lapsesi Nucleus 7 -puheprosessoriin, voit hallita ja tarkkailla prosessoria, jolloin voit nähdä akkujen tilan, säätää äänenvoimakkuutta ja vaihtaa ohjelman ilman, että puheprosessoriin tarvitsee koskea.

Voit poistaa käytöstä äänen suoratoiston lapsesi prosessoriin, jotta puheluita tai musiikkia ei ohjata prosessoriin. Tee niin siirtymällä kohtaan Asetukset> Yleiset> Käyttöapu> Kuulokojeet ja poistamalla käytöstä kohta Käytä kuulokojetta. Näin suoratoisto lapsesi puheprosessoriin estetään, mutta puheprosessoria voidaan edelleen hallita Nucleus Smart App -sovelluksella.