• Voiko Nucleus Smart App -sovellusta käyttää useamman kuin yhden yhteensopivan Apple-laitteen kanssa?

    Voit yhdistää Nucleus 7 -puheprosessorin enintään viiteen yhteensopivaan Apple-laitteeseen ja asentaa Nucleus Smart App -sovelluksen niihin kaikkiin. Voit kuitenkin yhdistää puheprosessoriisi vain yhden yhteensopivan Apple-laitteen kerrallaan.

  • Autamme mielellämme

    Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä lomakkeen kautta.

    Lähetä pyyntö