• Kuinka Nucleus Smart App -sovelluksen käyttö aloitetaan?

Kun olet ladannut ja asentanut Nucleus Smart App -sovelluksen, aloita toimintoihin ja ominaisuuksiin perehtyminen valitsemalla demo-toiminto. Näin voit tutustua Nucleus Smart App -sovellukseen ja totutella sen toimintaan jo ennen kuin sinulla on Nucleus 7 -puheprosessori.

Jotta voit ohjata Nucleus 7 -puheprosessoriasi Nucleus Smart App -sovelluksella, sinun on kirjauduttava sisään Cochlear-tilisi tietoja käyttämällä. Jos sinulla on jo Cochlear-tili, kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Jos sinulla ei vielä ole Cochlear-tiliä, valitse Luo uusi tili ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita.