• Kuinka toimin, jos olen unohtanut Cochlear-tilini kirjautumistiedot?

    Jos et muista sähköpostiosoitetta, jota käytit, ota yhteyttä paikalliseen Cochlear-asiakaspalvelutiimiin.

    Jos et muista salasanaasi, valitse kirjautumissivulta kohta Oletko unohtanut salasanasi? Anna sähköpostiosoitteesi, niin saat sähköpostitse ohjeet salasanan palauttamiseksi.

  • Tiedustelu apu

    Jos et löydä vastausta kysymyksiin (vasemman osa kuvaruudussa), voit ottaa yhteyttä lähettämällä viestin asiakaspalvelulle.

    Lähetä pyyntö