• Kuinka Cochlear-tili luodaan?

Jos sinulla ei vielä ole Cochlear-tiliä (eli sinulla ei ole sähköpostia ja salasanaa, joilla voit käyttää Cochlearin palveluja verkossa), voit luoda sen valitsemalla Nucleus Smart App -sovelluksessa Luo uusi.

Sinun on annettava nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Lisäksi sinun on luotava Cochlear-tilillesi yksilöllinen salasana.

Kun olet antanut tiedot, saat sähköpostin, joka sisältää Cochlear-tilin aktivointilinkin. Jos et saa sähköpostia, tarkista roskapostikansiosi. Kun napsautat aktivointilinkkiä, Nucleus Smart App -sovellus avautuu automaattisesti ja voit kirjautua tilille käyttämällä sähköpostia ja salasanaa.