• CP810 /CP900 virheilmoitukset – Kaukosäätimen varoitus Akun varaus alhainen / Tyhjä akku (toistuu usein)

• Varmista latausmekanismin liitäntöjen tiukkuus.
    • Jos lataat tietokoneen avulla, varmista, ettei tietokone ole lepotilassa.
    • Jos käytät seinälaturia, varmista, että pistoke on työnnetty kokonaan sisään adapteriin.
    • Varmista, että kaukosäätimen päällä oleva valo syttyy palamaan vihreänä, kun akku on ladattu täyteen.
    • Jos akku on ladattu/purettu yli 360 kertaa, akun kapasiteetti saattaa heikentyä (samalla tavoin kuin matkapuhelimessa).
    • Jos ongelmaa ei saada ratkaisua, vaihda kaukosäädin.