• Ei ääntä dynaamisella FM-vastaanottimella

Puheprosessorin vianmääritys:

• Tarkista akut.
    • Tarkista kytkennät.
    • Tarkista puheprosessorin mikrofonit.
    • Varmista, että induktiosilmukka on asetettu paikalleen, jos käytät kaulasilmukkaa.
    • Vaihda FM-vastaanottimeen kytketty liitäntä (Europlug, kaapelit jne.).

FM-vastaanottimen vianmääritys:

• Tarkista akku (tarvittaessa).
    • Varmista, että vastaanotin on kantama-alueella.
    • Tarkista laitteen kytkentä.
    • Kytke FM-vastaanotin vahvistinkaiuttimeen ja puhu lähettimen mikrofoniin. FM-vastaanottimen pitäisi toimia itsestään.
    • Tarkista, ovatko vastaanotin ja lähetin asetettu samalle kanavalle.
    • Tarkista, että asetukset (esim. äänenvoimakkuus) ovat oikeat.

FM-lähettimen vianmääritys:

• Tarkista kytkennät.
    • Tarkista mikrofonin asento.
    • Tarkista, ettei mikrofonia ole mykistetty.
    • Tarkista akku.
    • Varmista, että laite on kantama-alueella.
    • Tarkista synkronointikanava.
    • Vaihda kanavat ja synkronoi uudelleen.
    • Tarkista, että asetukset ovat oikeat.