• Miten Baha 4 -puheprosessoria käytetään?

• Äänenvoimakkuuden ohjauspainikkeet säädetään, kun valitset vasen/oikea sovitusohjelmassa (uusien puheprosessorien asetuksena on ”Oikea”).
    • Lisää äänenvoimakkuutta / kytke virta päälle etupainikkeilla ja vähennä äänenvoimakkuutta / sammuta laite takapainikkeilla.
    • Lentotila (sääntelyvaatimus): Paina ja pidä alhaalla keskipainiketta, kun kytket virran pois puheprosessorista. Kun kytket virran jälleen päälle, olet lentotilassa. Kytke virta pois ja päälle normaalisti, kun haluat palata normaalitilaan.
    • Pariliittäminen: Paina lisälaitteen pariliitäntäpainiketta ja kytke Baha 4 -puheprosessori sitten 20 sekunnin kuluessa päälle (pariliitäntää voi hallita myös BFS 4.0 -ohjelmiston avulla).
    • Näppäinlukitus, painikeohjelmointi ja LED-varoitukset eivät ole käytettävissä Baha 4:ssä.