• Vaatiiko kuuntelun seurannan toiminta, että pidän yhteensopivaa Apple-laitetta jatkuvasti mukanani?

Ei. Riittää, kun huolehdit siitä, että yhteensopiva Apple-laite ja Nucleus 7 -puheprosessori ovat säännöllisesti (vähintään kerran aamupäivällä ja kerran yöllä) lähellä toisiaan, kun molempiin on kytketty virta, Bluetooth on käytössä ja Nucleus Smart -sovellus on käynnissä yhteensopivassa Apple-laitteessa.