• Miksi Nucleus Smart -sovellus näyttää ilmoituksen Kerätyt tiedot eivät riitä?

Nucleus 7 -puheprosessorin ja yhteensopivan Apple-laitteen välinen yhteys on ehkä katkennut. Tänä aikana kerätyt tiedot ovat siksi puutteellisia.

• tai iPod touch -laitteeseen että puheprosessoriin on kytketty virta, Bluetooth® on käytössä ja yhteensopiva Apple-laite on riittävän lähellä (vähintään kerran aamupäivällä ja kerran yöllä).

Jotta laite keräisi tietoja, Nucleus Smart -sovelluksen on oltava käynnissä mutta ei välttämättä aktiivisena.