• Mitä kuunteluaika tarkoittaa, ja mitä tavoiteajaksi tulisi asettaa?

Nucleus® 7 -puheprosessori seuraa jatkuvasti kuunteluympäristöä ja tunnistaa, milloin puhetta kuuluu. Kuunteluaika-näytön kaaviot kertovat, miten kauan käyttäjä on ollut ympäristössä, jossa kuuluu puhetta. Jos käytät suoratoistolisävarustetta (esim. yhteensopivaa iPhone-puhelinta), myös sen käyttöaika lasketaan osaksi kokonaiskuunteluaikaa.

• ja työtilanteen sekä kuulemaan totuttelemisen vaiheen mukaan. Voit aloittaa esimerkiksi seuraamalla Kuunteluaika-arvoa suunnilleen viikon verran ja asettamalla sitten tavoitteeksi hieman aiempaa pidemmän ajan.

Nucleus Smart -sovelluksen vinkit voivat auttaa sinua pidentämään päivittäistä kuunteluaikaasi.