• Kuinka Nucleus Smart App -sovellus suljetaan?

Nucleus Smart App -sovellus lakkaa toimimasta vain, jos sovellus suljetaan tarkoituksella. Sovellus on syytä sulkea ainoastaan vianetsintää varten, sillä sovelluksen on oltava käynnissä, jotta ominaisuudet, kuten Find My Processor (Etsi prosessori) ja Hearing Tracker (Kuuntelun seuranta), ovat käytettävissä. Jos haluat sulkea sovelluksen, kaksoisnapsauta yhteensopivan Apple-laitteesi Koti-painiketta, jotta saat näkyviin kaikki käynnissä olevat sovellukset. Selaa käynnissä olevia sovelluksia sipaisemalla vasemmalle tai oikealle, kunnes löydät Nucleus Smart App -sovelluksen esikatselukuvan. Kun olet löytänyt Nucleus Smart App sovelluksen esikatselukuvan, sulje sovellus sipaisemalla se ylös.