• Kuinka Nucleus 7 -puheprosessorin akkujen tilan voi tarkistaa Nucleus Smart App -sovelluksella?

Nucleus Smart App -sovelluksen aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa on akkukuvake. Se osoittaa, kuinka täynnä akut/paristot ovat. Napauttamalla akkukuvaketta saat näkyviin Tila-näytön, jossa on yksityiskohtaiset tiedot puheprosessorin akun tilasta. Tässä näytössä näet myös Nucleus 7 -puheprosessoriin välitettävän äänen äänenvoimakkuuden sekä puheprosessorin tilanilmaisimen. Valintamerkki ilmaisee, että Nucleus 7 puheprosessori toimii oikein.