• Voiko molemminpuolisen laitteen yhdistää iPhone- tai iPod touch laitteeseen?

    Kyllä voi. Jos olet molemminpuolinen käyttäjä, kumpikin puheprosessori on yhdistettävä yhteensopivaan Apple-laitteeseen. Tee niin yhdistämällä puheprosessorit yhdellä kertaa (samassa yhdistämisikkunassa).

    • ja oikeanpuoleiseksi laitteeksi.
  • Tiedustelu apu

    Jos et löydä vastausta kysymyksiin (vasemman osa kuvaruudussa), voit ottaa yhteyttä lähettämällä viestin asiakaspalvelulle.

    Lähetä pyyntö