• Kuinka Nucleus Smart App ladataan ja asennetaan?

Nucleus Smart App on ladattavissa ilmaiseksi Applen App Storesta. Napauta App Store -kuvaketta, tee haku sanoilla ”Nucleus Smart” ja valitse Nucleus Smart App -sovelluksen lataaminen. Huomaa, että Nucleus Smart App -sovellus ei välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa, joten se ei ehkä näy hakutuloksissasi.

Jos iPhonesta tai iPodista katkaistaan virta tai laite käynnistetään uudelleen, Nucleus Smart App -sovellus on avattava uudelleen, jotta jotkin sen ominaisuudet toimivat.