• En ole varma, onko minulla Cochlear-tili. Kuinka asian voi selvittää?

Jos olet ostanut Cochlear-tuotteen Online-kaupastamme tai käyttänyt Cochlearin verkkopalvelua aikaisemmin, sinulla saattaa jo olla Cochlear-tili. Voit ehkä kirjautua Nucleus Smart App -sovellukseen samalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Jos haluat tarkistaa, onko sinulla jo Cochlear-tili, pyydä apua paikalliselta Cochlear-asiakaspalvelutiimiltämme.