• Mikä Cochlear™-tili on, ja miksi se vaaditaan?

Cochlear-tili on henkilökohtainen tili, jonka avulla käytät Cochlear-palveluja. Tilin avulla voit kirjautua Cochlearin verkkopalveluihin sähköpostiosoitetta ja salasanaa käyttämällä. Tarvitset Cochlear-tilin, jotta voit käyttää Cochlear-palveluja, kuten Cochlear Nucleus® Smart App -sovellusta.

Kun luot Cochlear-tilin, Cochlear voi tarjota sinulle resursseja, palveluita ja tukea yhteyksien muodostamiseen ja itsevarmuuden kasvattamiseen käyttäessäsi Nucleus 7 -puheprosessoria. Lisäksi Cochlear voi kertoa sinulle iOS-käyttöjärjestelmän ja Nucleus Smart App -sovelluksen mahdollisista päivityksistä.