• Kun painan jotain CR110-/CR230-kaukosäätimen painiketta, mitään ei tapahdu.

Ehdotetut toimet:

Vaihtoehto 1:

Jos näyttöön tulee ilmoitus ”Näppäimistö lukittu”, kun painat näppäintä, vapauta näppäimistön lukitus.

Vaihtoehto 2:

Kokeile vaihtaa toiseen ohjelmaan.

Vaihtoehto 3:

Koita painaa eri näppäimiä.

Vaihtoehto 4:

Tarkista, painatko näppäintä oikein. Kun painat näppäimiä, pitäisi kuulua ”naksahdus”.

Vaihtoehto 5:

Paina kynän kärjellä kaukosäätimen takana olevaa nollauspainiketta. Huomaa, että tässä tapauksessa sinun on pariliitettävä kaukosäädin ja puheprosessori uudelleen.